Over ons 

Dit zeggen onze klanten (Bron: ANWB reviews)

" Prima garage. Deskundig, klantgericht, vriendelijk en betrouwbaar. Zowel voor de aanschaf van een auto, als op het gebied van onderhoud en reparatie. Ook goed advies over aanschaf c.q. vervangen van je auto. Denken met je mee."

 

M. Derksen

" Een zeer betrouwbare garage met een vriendelijke en persoonlijke benadering. Zeer servicegericht, enthousiast en betrokken, met liefde voor het vak. Gedegen kennis van de autotechniek. Eerlijke en duidelijke voorlichting, meedenkend en oplossingsgericht. Een garage waar je in alle opzichten van op aan kunt omdat men er het woord Klant met een hoofdletter schrijft."

 

M. Leblanc

Specialist in Franse auto's sinds 1969

 

Ons Automobielbedrijf Eef Heijmink is al sinds 1969 gevestigd aan de van Peltlaan in Nijmegen. Eef Heijmink begon in die tijd met de reparatie van auto's voor hoofdzakelijk studenten en personeel van het UMC St.Radboud Ziekenhuis en de Universiteit. Zij reden veel met 2cv6 en Renaultjes 4.

 

De Franse automerken zijn ons (zoons John en Fred Heijmink) dan ook bijna letterlijk met de paplepel ingegeven. Van kinds af aan zijn wij betrokken geweest bij het autobedrijf en hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in autoland.

 

 

In 1989 zijn wij (John en Fred) dan ook mede-vennoot geworden in het bedrijf van vader. In 2002 zijn wij samen doorgegaan.

Het persoonlijk contact met de klanten vinden wij het belangrijkste element bij automobielbedrijf Eef Heijmink. Wie een auto bij Fred koopt komt hem ook weer tegen aan de balie bij het afspreken van een onderhoudsbeurt. De werkplaats wordt geleid door John. Naast John en Fred werken er nog 3 full-time monteurs.

 

Het bedrijf is compact van opzet zodat we de kosten laag kunnen houden en dat betaalt zich direct terug aan de klanten die tegen een gunstig tarief hun auto laten repareren.

Wilt u meer informatie over het aanbod van een gebruikte c.q. nieuwe auto, of u wilt een afspraak maken bel dan gerust of kom even langs.