No-nonsense autobedrijf met een Frans tintje

Automobielbedrijf Eef Heijmink is gevestigd aan de van Peltlaan 10 in Nijmegen, pal tegenover het Radboud UMC en de Universiteit. Wij zijn specialist in Franse auto's .

 

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen, de koffie staat altijd klaar. Ook voor een nieuwe of gebruikte auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze service

In onze werkplaats kunt u terecht voor het onderhoud en reparaties aan elk merk personen-auto. Slijtage-onderdelen zoals banden, schokbrekers, remmen, uitlaten enz. monteren wij tegen een vriendelijk tarief.Onze occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een kleine selectie occasions op voorraad. Staat uw favoriete auto hier niet bij, dan gaan wij graag voor u op zoek.

Ook wij gaan met vakantie.
Dus onze
werkplaatsplanning
is minimaal
3-4 weken vol!!PS; We zijn op zaterdag             gesloten(al 3 jaar).
 

Onze occasions

Onze Premium occasions worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK keuring. Wij rekenen geen afleveringskosten. Tevens krijgt u van ons 6 maanden BOVAG garantie. Bent u op zoek naar een zo goed als nieuwe gebruikte auto? Ga dan naar onze Occasion pagina